. . .
Drumophonic Open Air@Areál Starej Sladovne

Drumophonic Open Air

Sa., 15. Aug. 2009 21:00 @ Areál Starej Sladovne , Košice

Eintritt: AK: do 22:30 - 4 € / po 22:30 - 5 €

Informationen




Drumophonic. Meno, ktoré v mnohých ľuďoch vyvolá skvelé spomienky a zároveň zaručuje určitý štandard kvality. Prosac crew sa po 4 - mesačnom “vyhladovaní” Košíc vracia na scénu s jeho trinástym pokračovaním, ktoré sa 15. augusta odohrá nielen pod holým nebom na dvore Starej Sladovne, ale aj v prilahlých priestoroch klubov Stars a Letom Svetom.



O tom, že za našimi rečami o kvalite stoja fakty svedčia vydavateľstvá
ako Subtitles. Metalheadz, či Citrus, na ktorých vydáva svoje tracky
headliner hlavného Open Air Stage-u: Mindscape. Label Hospital a 300H crew príde reprezentovať čoraz väčší pojem na svetovej dnb scéne: B Complex. Krásne Lži vystrieda Výnimočné Miesto, z ktorého pricestuje duo Slight & Olis Bakulu. Kvarteto zástupcov Prosac crew v zložení Bendhy, Duall, Snippah a MC Tukan určite nebude v ničom zaostávať a dotiahne konečné číslo v počte vystupujúcich na main stage-i na 8.



O Stars House & Breakbeat stage sa ako najskúsenejší bude starať domáci matador Herak, ktorý už nejaký ten rok pláva v hlbokých vodách housu. Pomáhať mu v tom bude čerstvý reprezenatnt Expedition Bookingu DJ Dali, Pi@tro and Miss Jealousy, Vox, a v hodinovom breakbeat sete aj Olis.

Priestory prilahlého útulného podniku Letom Svetom budú hostiť Outdoor Reggae & Dub stage, na ktorom sa predstaví Roots Tradition, ElaBeata DuBass.



Všetkých 13 DJs a jedného MCho môžete vidieť len za 4, respektíve 5
eur. Záleži od toho, či stihnete prísť do 22:30. Profily účinkujúcich
a iné zaujímavé informácie vám prinesieme už čoskoro.

Prosac crew

  • Keine Einträge vorhanden!

Meetpoint

    Keine Einträge vorhanden!

Routenplaner